Peru’nun yüksek rakımlı And Dağları’nda yetişen maca kökü, yüzyıllardır geleneksel mutfaklarda kullanılan özel bir bitkidir. Jelatinize maca tozu, özel işleme yöntemi sayesinde sindirimi kolaylaştırılmış bir form sunar. Kendine özgü aromasıyla smoothielere, sıcak içeceklere veya farklı tariflere eklenerek günlük beslenmenize çeşitlilik katın.
Ayhan Ercan Organik Jelatinize Maca Kökü Tozu, dört farklı maca çeşidinin (sarı, kırmızı, siyah ve mor maca) bir araya getirilmesiyle hazırlanır. Geleneksel olarak tüketilen bu kök bitki, kendine özgü aroması ve zengin içeriğiyle öne çıkar. Jelatinize edilerek daha kolay kullanıma uygun hale getirilmiştir. İçindekiler: Organik jelatinize maca kökü (Organic gelatinized maca root powder, Lepidium meyenii) · Organik sertifikalıdır. Kullanım Tavsiyesi: Maca kökü, toz halinde kullanıldığında tavsiye edilen günlük tüketim dozu 4 gramdır. Öğleden önce alınması önerilir. Kullanım Önerisi: Kahvaltılık müsli ve gevrekler, smoothie, su, meyve suyu, yoğurt ve çorba gibi gıdaların üstüne 1 tatlı kaşığı ilave ederek kullanabilirsiniz. Saklama Koşulları: Güneş ışığından uzakta serin ve kuru bir yerde nemden uzakta kutunun ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Menşei: Peru'dan ithal edilen ürün, Türkiye'de paketlenmiştir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.