İçindekiler: Çam Sirkesi
Bolu yöresinden temin edilen çam kabuklarının ve kozalaklarının beraber fermente edilmesiyle üretilmiştir.
Ürünlerimiz meşe fıçılarda geleneksel yüzey kültür(Yavaş)metoduyla koruyucu,renklendirici ve asit ilave edilmeden fermente edilerek üretilmektedir.
Oda sıcaklığında ve gölgede muhafaza ediniz.
Kullanmakta olduğunuz sirke dolumdan sonra herhangi bir kimyasal işlemden geçmediği için olgunlaşmaya devam edecektir.Özellikle açıldıktan sonra maya oluşumu ve renk değişimi meydana gelebilir.Bu özellikler sirkenin daha da olgunşatığının göstergesidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.