🥖 Sağlıklı Tariflerinizin Gizli Gücü: Beyaz Kinoa Unu 🥖 Kinoa, And Dağları'nın yüksek rakımlı bölgelerine özgü, glütensiz bir tahıldır. Antik And kültürlerinden bu yana, yerel halk tarafından önemli bir besin kaynağı olarak kullanılmaktadır. Kinoa unu, bu besleyici tahılın öğütülmüş formu olarak, ekmeklerden tatlılara kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunar. İçindekiler: Beyaz kinoa unu (White quinoa flour) Kullanım Tavsiyesi: Beyaz kinoa unu, pasta, kek, makarna, ekmek yapımında; flakes (cornflakes) türü ürünlerin yapımında; çorbalarda, sos ve salçalarda; çocuklar için özel tatlı, çorba ve mama hazırlığında kullanılabilir. Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Menşei: Türkiye
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.