Ayhan Ercan Naturel İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 g
Ayhan Ercan Naturel İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 g
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G
Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G

Doğal İşlem Görmemiş Kakao Tozu 200 G

Fiyat : ₺419,00(KDV Dahil)
Barkod : 8690448053632
Doğal ve işlem görmemiş bir üründür. Katkısız yapısı ile evde yapacağınız tatlılar ve içecekler için mükemmel bir lezzet sunar. Ayhan Ercan’ın kakao tozunu mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Ayhan Ercan markalı ürünümüz için, Gana'nın çevresel yönden temiz bölgelerinde yetiştirilen ve hasat edilen kakao çekirdekleri ithal edilmekte ve sağlıklı koşullarda kurutulup, alkalize edilmeden öğütülmektedir.

İçindekiler: Naturel kakao (Theobroma cacao)
 
✨ Ayhan Ercan kakao tozu alkalize işlem görmeden toz haline getirilmiştir bu yüzden aroması ve kokusu yoğun hissedilir. 

· Glüten içermez.
· 
İlave şeker içermez.
· Vegan kullanıma uygundur.

Kullanım Tavsiyesi: Tüm hamurlu ve sütlü tatlılarda, smoothie gibi içeceklerde çocukların sütlerinde ilave edilerek tüketilebilir.

Saklama Koşulları: Ağzı kapalı, serin bir yerde, güneş ışığı ve nemden uzakta muhafaza ediniz.

Menşei: Gana'dan ithal edilen ürün, Türkiye'de paketlenmiştir.

Alkalize İşlem Görmemiş Kakao Ne Demek?
Alkalize, kakao çekirdeklerinin pH seviyesini yükseltmek için alkali maddelerle yapılan işlemdir; bu işlem, kakaonun tadını daha az acı hale getirir, rengini koyulaştırır ve suda çözünürlüğünü artırır. Kakaonun alkalize işlem görmemiş olması, doğal halinde bırakılmış olduğu anlamına gelir. Alkalize edilmemiş kakao, daha asidik bir pH değerine sahip olup tadı daha keskin ve acıdır, ayrıca rengi daha açık ve kırmızımsı kahverengidir.

Ham Kakao Nasıl Kullanılır?
Kakao, çok yönlü bir malzeme olup bir çok farklı şekillerde kullanılabilir. Fakat bizim için çok özel bir kullanım alanı var: Çikolata Yapımı!

Doğal Ham Kakao ile Kolay Bitter Çikolata Tarifi 😍
Sadece 2 malzemeli, şeker ilavesiz çikolata tarifi!

Malzemeler: Kakao yağı, kakao tozu

Tarif: Kakao yağını benmari usulü ile erittikten sonra kakao tozunu ekleyin homojen bir karışım elde edene kadar iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı silikon çikolata kalıplarına veya küçük bir tepsiye dökün, ardından buzdolabında 1-2 saat boyunca bekletin. Hazır! Afiyet olsun!

Tarifi link üzerinden izleyebilirsiniz: Bitter Çikolata Tarifi ❤️

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Bu web sitesi, sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek, sitemizi geliştirebilmek ve kullanıcı deneyiminizi kişiselleştirebilmek amacıyla çerez kullanmaktadır.