🌾 Doğal Lezzetin Besleyici Dokusu: Karabuğday Unu 🌾 İçindekiler: Öğütülmüş karabuğday (Greçka) Kullanım Tavsiyesi: Karabuğday unu, pasta, kek, makarna, ekmek yapımında; flakes türü ürünlerin yapımında; çorbalarda, sos ve salçalarda; çocuklar için özel tatlı, çorba ve mama hazırlığında kullanılabilir. Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Menşei: Türkiye 🌾 Karabuğday, kökeni Asya'ya dayanan, besleyici ve glütensiz bir tahıldır. Yüksek protein ve lif içeriği ile tanınır. Orta Çağ'dan beri Avrupa ve Asya mutfaklarında önemli bir besin kaynağı olarak kullanılmaktadır. Besleyici değeri ve sindirim kolaylığı sayesinde, günümüzde sağlıklı beslenme trendlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Ayrıca, halk arasında "greçka" olarak da bilinir ve farklı mutfak kültürlerinde bu isimle anılır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.