Organik kakao çekirdeklerinden üretilen bu pul kakao yağı, zengin bir aroma ve kremamsı doku sunar. Şekerlemelerden tatlılara ve çeşitli yemeklere kadar kullanabileceğiniz bu yağ, doğal ve katkı maddesi içermeyen yapısıyla her tarifte kendine yer bulur.
₊˚ʚ 🌱 ₊˚✧ ゚. 🌰 Saf Kakao Yağı Pulları 🌰 ₊˚ʚ 🌱 ₊˚✧ ゚. Ayhan Ercan markalı organik kakao yağımız özel bir üretim tekniği sayesinde pullar halinde tane tane olup kullanım konforu sunmaktadır. İçindekiler: Organik kakao yağı (Organic cacao oil, Theobroma cacao oleum) · Organik sertifikalıdır. · Glüten içermez. Saklama Koşulları: Kakao yağınızı serin ve kuru bir yerde, doğrudan güneş ışığından uzakta saklayınız. Oda sıcaklığında katı halde bulunur, ancak sıcak havalarda eriyebilir. Menşei: Peru'dan ithal edilen ürün, Türkiye'de paketlenmiştir
🍫 Evde Doğal Çikolata Yapımı: Kakao Yağıyla Organik Çikolata Nasıl Yapılır?
Malzemeler: 1 su bardağı organik kakao yağı 1/2 su bardağı organik kakao tozu 1/4 su bardağı organik bal Bir tutam deniz tuzu
Tarif: Kaynar suyun üstüne bir cam veya porselen kase yerleştirin. Kasede kakao yağını tamamen eritin. Eriyen kakao yağına organik kakao tozunu ekleyin ve iyice karıştırın. Karışım homojen olunca deniz tuzunu ekleyin. Karışımı çikolata kalıplarına dökün. Çikolataları dolapta sertleşene kadar bekletin ve servise hazır. Afiyet olsun! ❤️ Örnek bir tarife linkten ulaşabilirsiniz: Evde Kolay Çikolata Tarifi
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.