Ayhan Ercan Almond Flour Badem Unu 330 G - Glutensiz Un Alternatifi 🌾 Ayhan Ercan ürünleri mevsiminde toplanmış ve en sağlıklı şekilde kurutulmuştur. Tazeliği koruyan ve kullanım kolaylığı sağlayan kilitli ambalajlarda sunulmaktadır. İçindekiler: Kabuğu soyulmuş badem içi (Blanched almond kernels) Kullanım Tavsiyesi: Pasta, kek, makarna ve ekmek yapımında kullanılabilir. Flakes türü ürünlerin yapımında, çorba, sos ve salçalarda lezzet artırıcı olarak tercih edilebilir. Ayrıca, çocuklar için özel tatlı, çorba ve mama hazırlığında da kullanılmaya uygundur. Badem unu kullanarak yaptığımız nefis bir tarif örneği: Balkabağı Topları 🎃🧡 Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Menşei: Türkiye Badem Unu Yan Etkileri ve Zararları Nelerdir? Badem alerjisi olanların kullanması önerilmez. 🌾 Badem unu, bademlerin öğütülerek ince bir toz haline getirilmesiyle elde edilen, glütensiz bir un türüdür. Genellikle tatlı ve tuzlu tariflerde beyaz una alternatif olarak kullanılır. Sağlıklı yaşam ve glütensiz beslenme trendlerinin yaygınlaşmasıyla popüler hale gelmiştir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.