Ayhan Ercan Glutensiz Pirinç Patlağı 130 G 🍚 Pirinç patlağı, kökeni antik Asya'ya dayanan, çıtır çıtır bir atıştırmalıktır. İlk olarak M.Ö. 1000'lerde Çin'de pişirilmiş pirinç tanelerinin yüksek sıcaklıkta patlatılmasıyla elde edilmiştir. Hafifliği ve gevrekliği ile hem tatlı hem tuzlu çeşitli tariflerde kullanılabilir. İçindekiler: Pirinç patlağı (Puffed rice) · Gluten içermez. Kullanım Tavsiyesi: Günlük 1-2 çorba kaşığı pirinç patlağı, atıştırmalık olarak, salatalara, yoğurt ve smoothie üzerine, müsli ve granola karışımlarında, çorba ve pişirilmiş yemeklerde kullanılabilir. Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Menşei: Türkiye
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.